Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

L. A. BODEGITA
RESTAURANT & PUB

1137 Budapest Pozsonyi út 4.
+36 1 789 4019
info@labodegita.hu
www.facebook.com/L.A.Bodagita

 

NYITVA TARTÁS
 

Hétfőtől szerdáig 11:00-24:00
Csütörtöktől szombatig 11:00-02:00
Vasárnap 11:00-22:00 

 

 

L. A. Bodegita
a város szívében

A különleges atmoszférájú Pozsonyi utca elején családias éttermünkben a hagyományos magyar konyha és a karibi ízvilág specialitásai egyaránt megtalálhatóak.
A hazai „koktélkirály”, Lajsz András fémjelzi a helyet, ami önmagában garancia a vendégszerető hangulatra és a csodálatos, kifinomult ízharmóniájú koktélok széles választékára.

Finom ételek, egzotikus koktélok, élő zene és kellemes, kubai ihletésű környezet – ez az L.A.Bodegita.


A HAZAI „KOKTÉLKIRÁLY”: LAJSZ ANDRÁS

András világszerte ismert és elismert mester bartender, sok nívós hazai és nemzetközi mixerverseny díjazottja. Csak néhány ezek közül: Szingapúrban világbajnoki 3.helyezett, Guinness rekorder (00:45:58 alatt 204 féle long drinket készített el!), Év Gasztronómusa (2005), A fehér asztal lovagrend lovagja, nem mellesleg pedig a Magyar Mixer Szövetség alapító tagja.
Számos címe, helyezése, eredménye mellett azonban mégis elsősorban igazi vendéglátó, csupa szív házigazda, akinek közvetlen személyisége, jókedélye meghatározó az L.A. Bodegitában. A vendégek és a vendéglátás magas színvonala iránti elkötelezettsége pedig mindannyiunk számára mérce.
.

 

Koktélok
szívvel-
lélekkel

Lehet jeges-hűs frissítő a nyári kánikulában, lehet lélekmelegítő az őszi-téli zimankóban, egy finom, hangulatunkhoz illő koktél mindig jó társ az ellazuláshoz, feltöltődéshez.
Szánjunk magunkra pár nyugodt percet a hétköznapok rohanásában vagy koronázzuk meg ünnepi étkezésünket egy kiváló egzotikus koktéllal az L.A.Bodegita koktélbárjából.

 


Ételek a világ minden tájáról

A hagyományos magyar ízvilág kedvelői, a zsidó konyha és a különleges, karibi ételek rajongói egyaránt megtalálják számításukat az L.A.Bodegita konyháján. A kiváló minőségű alapanyagokból, gondos fűszerezéssel és nagy szakértelemmel készített ételekből bárki kiválaszthatja az ízlésének megfelelő finomságot és bátran kipróbálhat újdonságokat.

 

A zongoránál
Ökrös Ottó 

A kitűnő hangulatról a világszerte ünnepelt zongoraművész, dzsesszmuzsikus és bárzongorista, Ökrös Ottó gondoskodik. A zenei repertoár rendkívül széles: világslágerek, a közelmúlt magyar popsikerei, latin örökzöldek vagy karibi ritmusok, Ottó hihetetlen könnyedséggel, közvetlenséggel és örömmel játszik bármilyen műfajban a vendégek kérése és ízlése szerint.


 

Rendezvények különtermekben

Esküvő, születésnap, évforduló, baráti összejövetel? Céges vacsora, tréning, konferencia, üzleti ebéd? Elegáns, jól szeparált különtermeinkben szinte bármilyen igényt ki tudunk elégíteni. Kellemes, meghitt környezet, gyors és diszkrét kiszolgálás, kitűnő konyha a belváros szívében, kiváló közlekedéssel. Jöjjön el és győződjön meg róla személyesen vagy kérjen ajánlatot telefonon vagy e-mail-ben.


 

Petric Marey

Petric Marey

A hangulat mesés , az ételek kiválóak és a kiszolgálás szuper volt! Nagyon jól éreztük magunkat a barátaimmal! igazán remek esténk volt!

Linda és Tomi

Linda és Tomi

Kedves András, kedves Zoltán és kedves L.A. Bodegita csapata! Szeretnénk nektek megköszönni, hogy felejthetetlenné és csodálatossá tettétek a nálatok tartott lakodalmunkat. Pompás volt a helyszín, a hangulat, a zene, az ételek és persze a koktélok, amiket a vendégeink azóta is dícsérnek. Külön szeretnénk megköszönni az L.A. Bodegita csapatának az egész estés magas színvonalú kiszolgálást, segítőkészséget és azt, hogy mindezt mosolyogva és teljes erőbedobással tettétek. Örök emlék marad számunkra és alig várjuk, hogy hasonlóan jó hangulatban az aranylakodalmunkat is nálatok ünnepelhessük! Szívből köszönjük!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Tumblr