Cím
1137 Budapest, Pozsonyi út 4

Nyitva

H - Sze
11:00 - 24:00
Cs - Szo
11:00 - 2:00
V
11:00 - 22:00

Liba napi ajánlatunk!

Asztalfoglalás telefonon, vagy levélben:
+36 1 789 4019
info@labodegita.hu

Várunk szeretettel: Lajsz András, és az L.A.Bodegita csapata

L.A.Bodegita Restaurant & Pub

Rólunk

Egy megvalósult álom: négy évtized szakmai tapasztalata, pezsgő kubai ritmus, lelkes csapat a konyhában, elegáns stílus.

A háromszintes L.A. Bodegita utcaszintjén a 20 személyes cocktail és tapas bár, valamint kényelmes székeivel a Hemingway szivarszoba fogadja a betérőt. Az emeleten 50 személyes, damaszttal terített fine dining étterem várja a vendégeket, karibi és magyar ízekkel. A pinceszinten az 50 személy befogadására alkalmas, kamara színpaddal és italpulttal büszkélkedő légkondicionált különterem pedig rendezvényeknek, koncerteknek teremt meghitt, színvonalas helyszínt.

Egy vélemény rólunk......

"Tisztelt Lajsz András !
Szeretnénk megköszönni a tegnapi estét:
Mind az ételek kiváló minőségével mind a
profi kiszolgálással messzemenőkig meg
voltunk elégedve köszönettel és tisztelettel
Turós István és csapata "

Vendégkönyv

 • A hangulat mesés , az ételek kiválóak és a kiszolgálás szuper volt! Nagyon jól éreztük magunkat a barátaimmal! igazán remek esténk volt!

  Petric Marey - on facebook.com
 • Kiváló lehet, abban egészen biztos vagyok! Még nem jártam itt soha -eddig, de ha Budapesten laknék, biztos, hogy sűrűn a vendégük lennék. Ennyi ötlettel, ilyen emberbaráti és állatbarát hozzáállással, ennyi mosolygós emberrel ritkán lehet találkozni. Mint ha nem is Magyarországon lenne!!! A címet mindenesetre megjegyeztem! :)

  Ibolya Enyedi - on facebook.com
 • Kedves András, kedves Zoltán és kedves L.A. Bodegita Csapata! Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy felejthetetlenné és csodálatossá tettétek a nálatok tartott lakodalmunkat. Pompás volt a helyszín, a hangulat, a zene, az ételek és persze a koktélok, amiket a vendégeink azóta is dicsérnek. Külön szeretnénk megköszönni a L.A. Bodegita csapatának az egész estés magas színvonalú kiszolgálást, segítőkészséget, és azt, hogy mindezt mosolyogva és teljes erőbedobással tettétek. Örök emlék marad számunkra és alig várjuk, hogy hasonlóan jó hangulatban az aranylakodalmunkat is Nálatok ünnepelhessük! Szívből köszönjük! Üdvözlettel: Linda & Tomi

  Bircsák Linda - on facebook.com
 • I had a daily menu today. It was great and cheap . They have excellent service. Next time I will choose something Cuban ;)

  Mamera Drina - on foursquare.com

Rendezvényhelyszinek.hu