L.A. BODEGITA MIXERISKOLA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Az iskola megalapítására 2010. szeptemberében került sor. András már nagyon régen álmodozott egy teljes egészében saját mixeriskoláról, melyet családja támogatásával sikerült is megnyitnia!

Lajsz András tanít

Célja, hogy minden tanulójának átadja azt a szakértelmet és tudást amit ő is rengeteg tanulással szerzett meg. Az iskola András éttermében (L.A. Bodegita) a Pozsonyi út 4 szám alatt található, ahogyan ő híja: a pince klubban. Nem véletlen, hiszen a hétvégeken a helység klubként üzemel.
A tanulók elméleti képzéshez egy óriás kivetítő nyújt segítséget, a gyakorlati oktatás pedig a minden igényt kielégítő, jelentős italszortimentet tartalmazó bárpultban zajlik, ahol a tanulók megismerhetik a szakma csíját-bínját.

 

Kedves leendő tanulóink, reméljük felkeltettük érdeklődéseteket!

Várunk szeretettel minden érdeklődőt, jelentkezőt.

A Közép-Magyarországi Regionális Munkaügyi központ szerint az iskola nyilvántartási száma:

00414-2010

A KÖVETKEZŐ TANFOLYAM IDŐPONTJA:

  • KEZDÉS: 2017. április, a jelentkezésektől függően
  • Felhívás: Ha érzel magadban kreativitást,és szeretnél Bartender lenni,ha van három hónap időd és energiád ,hogy Lajsz Andrástól tanulj koktélt keverni,és akarsz vele dolgozni is,akkor jelentkezz hozzá az L.A.Bodegita Bartender képzésére!
  • Amit tanítunk: bartender, barista, somelier, flair képzés, hogy a világ bármely részén meg álljad a helyed, a beach bártól, a new yorki Hotel Ritz–ig!!
    A tanfolyam 3 hónapos ,és 89.000ft-ba kerül.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Tumblr