MIXERKÉPZÉS

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A mixerképzés célkitűzése:

A tanulókkal megismertetni a mixer szakmához szükséges elméleti és gyakorlati alapismereteket.

A képzés felépí­tése:

  • Elmélet:
    • A bárok kialakulása
    • A kevert italok kialakulása
    • A koktélokban előforduló alkohol tartalmú italok
    • A koktélokban előforduló alkoholmentes összetevők (üdítők, vizek, gyümölcsök, szirupok, kávé, tea, gyümölcslevek,)
    • Egyéb alapanyagok, kiegészítők (fűszerek, ízesítők, díszítő anyagok)
    • Eszközismeret (shakerek, szűrők, díszítéshez használt eszközök, poharak)
  • Gyakorlat:
    • A szakma berendezéseinek és felszerelésének használata
    • Az italkeverés technikája és gyakorlata
    • Az IBA (International Bartender’s Association-Nemzetközi Mixer Szövetség) által nyilvántartott italok megtanulása, elkészítése
    • A napjainkban közkedvelt kevert italok megtanulása, elkészítése
    • Sör előadás
    • Flair bemutató

A tanfolyam hossza:

80 óra, mely a gyakorlati képzést és egyéb bemutatókat is magában foglal.

Képzés végét vizsga zárja, ahol a tanulók számot adhatnak a megszerzett elméleti és szakmai tudásukról. A sikeres vizsgát tevő hallgatók a Bodegita Mixeriskola oklevelét vehetik át.

Az oktatás helyszíne:

  • L.A. Bodegita Étterem és Bár (www.labodegita.hu)
    Budapest, XIII. ker. Pozsonyi út 4.

A KÖVETKEZŐ TANFOLYAM IDŐPONTJA:

KEZDÉS: 2017. április, a jelentkezések függvényében

A mixer tanfolyam díja:

  • A tanfolyam díja most csak 89.000Ft – ami magában foglalja az elméleti, valamint a gyakorlati képzésen való részvételt, a vizsga díját, illetve a képzésen felhasznált italszortimentet.
  • A részletfizetést természetesen biztosítjuk, minden tanulónk számára!

Érdeklődni, illetve a tanfolyamokra jelentkezni:

  • Itt az oldalon, a KAPCSOLATOK menüpont alatt, valamint ismert telefonszámainkon lehet.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Tumblr